Aquesta pàgina web utilitza connectors de xarxes socials. Podeu reconèixer-los pel logotip de la xarxa social (ex: Facebook una “F” blava, Twitter la silueta d’un ocell blau en vol) o de la llegenda. Quan accediu a una pàgina web que conté un plugin d’aquest tipus, el vostre navegador podria establir una connexió directa amb els servidors de la xarxa social i aquesta transmet el contingut dels plugins directament al navegador de l’usuari, integrant-lo al lloc web. Tingueu en compte que la nostra empresa no té manera d’influir a l’abast de les dades que la xarxa social recopila amb ajuda d’aquests plugins.

A través dels connectors, la xarxa social rep la informació que l’usuari ha obert la pàgina corresponent del nostre lloc web. Si l’usuari ha iniciat sessió simultàniament a la xarxa social, aquesta pot assignar la visita al vostre compte. Quan es pressionen els botons “m’agrada” o s’escriu algun comentari a la xarxa, s’està interaccionant amb els plugins, i la informació pertinent es transmet directament del vostre navegador de xarxa a la corresponent xarxa social on es memoritza. En aquests casos hi ha la possibilitat que la xarxa social arribi a conèixer la seva adreça IP.

L’empresa col·loca aquests botons perquè vostè pugui seguir-nos a les xarxes socials, però desconeix quins botons ha utilitzat l’usuari i quan. Heu de consultar les indicacions de privadesa de la corresponent xarxa social, l’objectiu i el volum de les dades recopilades, el processament posterior i l’ús que faci la xarxa social d’aquestes dades, així com els seus drets i les opcions de privadesa que us ofereix cada xarxa social.

Per evitar que les xarxes socials recopilin dades us recomanem tancar la sessió a les xarxes socials abans d’entrar a la nostra pàgina web o abstenir-se s’interaccionar amb aquestes xarxes des de la nostra pàgina web. A continuació, us oferim informació sobre els proveïdors de xarxes socials en què la nostra empresa compta amb un perfil enllaçat a la nostra pàgina web mitjançant plugins i les seves opcions de privadesa:

Plugins socials de Facebook
Xarxa social www.facebook.com, gestionada per la companyia Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, EUA Desconeixem quines dades transmet Facebook i com les fa servir. La finalitat i l’abast de la recopilació de dades i el seu posterior processament i ús per part de Facebook, així com els drets relatius i les possibilitats de configurar la protecció de la privadesa, es poden consultar a la informació sobre protecció de dades de Facebook: www.facebook.com/policy.php.

Plugins socials de Twitter
Xarxa social www.twitter.com, gestionada per la companyia Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, Califòrnia 94103, EUA Desconeixem quines dades transmet Twitter i com les fa servir. La finalitat i l’abast de la recopilació de dades i el seu posterior processament i ús per part de Twitter, així com els drets relatius i les possibilitats de configurar la protecció de la privadesa, es poden consultar a la informació sobre protecció de dades a www. twitter.com/privacy

Plugins socials de Linkedin
Xarxa social https://es.linkedin.com/, gestionada per la companyia LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, EUA Desconeixem quines dades transmet LinkedIn i com les fa servir. La finalitat i l’abast de la recopilació de dades i el seu posterior processament i ús per part de LinkedIn, així com els drets relatius i les possibilitats de configurar la protecció de la privadesa, es poden consultar a la informació sobre protecció de dades a: www .linkedin.com/legal/privacy-policy.

Plugins socials d’Instagram
Xarxa social Instagram gestionada per Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, Estats Units. Per a més informació sobre com tracta aquest proveïdor les vostres dades personals, consulteu la declaració de protecció de dades d’Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875

Plugins de Google
El nostre lloc web fa servir el botó G+ de la xarxa social Google Plus, explotada per Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Estats Units (“Google”). Si accediu al nostre lloc web, el vostre servidor estableix una connexió directa amb els servidors de Google. El contingut del botó G+ és transmès directament per Google al vostre navegador, que l’integra al lloc web. Per això, no podem influir a l’abast de les dades que Google obté amb aquest botó. Segons Google, si no premeu el botó no es recull cap dada personal. Aquestes dades, entre elles la seva adreça IP, només es recullen i es tracten en el cas dels membres que han iniciat sessió. L’objectiu i l’abast de l’obtenció de dades i el tractament i ús posterior per part de Google, els vostres drets i opcions de configuració podeu trobar a https://policies.google.com/privacy